يکشنبه 29 مهر 1397 _ 12 صفر 1440 _ 21 اکتبر 2018

گزارش جلسه اعضای هیات علمی دانشکده الهیات با معاون پژوهش وفناوری دانشگاه

نشست اعضای هیات علمی دانشکده الهیات با معاون پژوهش وفناوری دانشگاه

نشست اعضای هیات علمی دانشکده الهیات با معاون پژوهش وفناوری دانشگاه

در این نشست که با حضور مدیران دانشکده الهیات و معارف اسلامی و اعضای هیات علمی این دانشکده با معاون پژوهشی دانشگاه و مدیران حوزه پژوهش در روز سه شنبه مورخ 17/7/1397 در محل تالار علامه جعفری دانشکده الهیات برگزار گردید، حاضران به بحث و بررسی راهکارهای ارتقای سطح پژوهش دانشکده و دانشگاه پرداختند.

در ابتدای جلسه ریاست دانشکده الهیات جناب آقای دکتر احمدوند ضمن خوشامدگویی به معاون محترم پژوهشی دانشگاه جناب آقای دکتر عجمی و سایر مدیران حوزه پژوهش، به بیان چالشهای عمده حوزه پژوهش در سطح دانشکده پرداختند.
در ادامه این جلسه عناوین عمده راه حل های ارتقای سطح پژوهش دانشکده توسط معاون دانشکده الهیات آقای دکتر حسینی مطرح گردید.

سپس جناب آقای دکتر عجمی ضمن ارائه آمارهای پژوهشی دانشکده به بیان وضعیت موجود پژوهشی دانشکده الهیات و راهکارهای ارتقای سطح پژوهش دانشکده پرداختند.

در انتهای این جلسه، اعضای محترم هیات علمی دانشکده الهیات، نقطه نظرات و راه حل های خود را در خصوص مسائل حوزه پژوهش مطرح کردند.

نوشته شده در   چهارشنبه 18 مهر 1397  ساعت  15:04   توسط   مدير سايت دانشکده الهیات
ویرایش شده در چهارشنبه 18 مهر 1397 ساعت 15:25 توسط مدير سايت دانشکده الهیات
PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت