جمعه 29 شهريور 1398 _ 21 محرم 1441 _ 20 سپتامبر 2019
تاریخ : دوشنبه 4 شهريور 1398     |     کد : 190

ابلاغ ترم بندی دوره های مهارتی دانشکده الهیات

ترم بندی دوره های مهارتی دانشکده الهیات

بر اساس بند 10 صورتجلسه مورخه 1/5/98 شورای پژوهشی دانشگاه، ترم­ بندی دوره­ های مهارتی آن دانشکده به پیوست به حضورتان ارسال می­گردد. خواهشمند است عنوان دروس مهارتی به نحو مطلوب به اطلاع دانشجویان آن دانشکده رسانده شده و برنامه­ریزی­های لازم برای ارائه  این دروس در کنار دروس ترم با رعایت عدم تداخل صورت گیرد. همچنین اساتید پیشنهادی را برای برگزاری دوره­های مذکور تا روز چهارشنبه مورخه 6/6/98 به این مدیریت اعلام فرمائید تا هماهنگی­های لازم بعمل آید.

یادآوری:
  1. برگزاری دوره عمومی کارآفرینی با رویکرد KAB برای همه دانشجویان دانشگاه به آن دانشکده محول شده است. خواهشمند است ضمن اختصاص کلاسی بزرگ برای این دوره، تعریف آن دوره در سیستم سما توسط آموزش دانشکده به نحوی باشد که امکان انتخاب برای همه دانشجویان دانشگاه فراهم شود.
  2. همانند دروس ترم، کنترل تشکیل کلاس­ها، گزارش حضور و غیاب اساتید و گزارش نهایی بر عهده آموزش دانشکده می­باشد.
  3. بر اساس ترم­بندی صورت گرفته، دانشجویان ورودی 97 تنها می­توانند دروس ترم 3 را انتخاب نمایند. همچنین دانشجویان ورودی 96 دروس ترم­های 3 و 5 و دانشجویان ورودی 95 دروس ترم­های 3، 5 و  7 را می­توانند انتخاب نمایند.
  4. دروس مهارتی ارائه شده اختیاری بوده و نمره آنها در صورت ذکر شدن در کارنامه، تأثیری در معدل کل نخواهد داشت.
برای کسب اطلاعات بیشتر با داخلی 2355، آقای کوشان تماس حاصل فرمائید.

برای مشاهده و دانلود برنامه اینجا کلیک نمایید.