سه شنبه 24 تير 1399 _ 23 ذو القعدة 1441 _ 14 ژوئیه 2020
تاریخ : شنبه 6 ارديبهشت 1399     |     کد : 214

حذف یک یا چند درس

حذف یک یا چند درس مخصوص نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98

احتراماً، در راستای تسهیل تداوم فرایند آموزشی و انعطاف مورد نیاز در مقررات تحصیلی در شرایط موجود، درخواست حذف یک یا چند درس، بی توجه به لزوم رعایت حداقل واحدهای انتخابی در نیمسال، در سامانه مدیریت آموزشی (سما) در منوی مدیریت درخواست ها با عنوان «حذف یک یا چند درس (ویژه نیمسال 982)» طراحی گردیده است و دانشجویان متقاضی که در مناطق محروم استقرار داشته و امکان دسترسی به اینترنت و زیر ساخت های اینترنتی در محل سکونت خود برای استفاده از کلاسهای مجازی را نداشته و یا خود و اعضای خانواده آنها درگیر بیماری کرونا بوده و نیز مشکلات دیگری را دارند؛ می‌توانند بدون مراجعه حضوری، درخواست خود را از تاریخ 6/2/99 لغایت 24/3/99 طبق راهنمای پیوستی به صورت الکترونیکی ثبت نمایند تا پس از بررسی اداره آموزش دانشکده، گروه آموزشی و دانشکده ذی ربط، در شورای آموزشی دانشگاه مطرح و متعاقباً اقدام لازم صورت گیرد.
بدیهی است این مورد به شکل استثنایی و منحصر به نیمسال دوم سال تحصیلی 99ـ98 می باشد و قابل تسری به نیمسال‌های بعدی نیست و استناد به آن مطلقاً مجاز نمی‌باشد. ضمناً، مسئولیت و مشکلات ناشی از حذف درس یا دروس بر عهده دانشجوی متقاضی می باشد.%
جهت مشاهده نحوه حذف فایل راهنما را دانلود نمایید.

با آرزوي توفيق الهي