شنبه 8 آذر 1399 _ 13 ربيع الثاني 1442 _ 28 نوامبر 2020
تاریخ : سه شنبه 27 آبان 1399     |     کد : 229

دیدار اعضای ستاد برگزاری همایش پژوهش های تفسیر ی قرآن کریم

دیدار اعضای ستاد برگزاری همایش پژوهش های تفسیر ی قرآن کریم با نماینده مقام معظم رهبری در استان

دراین دیدارکه در آستانه  برگزاری همایش در روز 24 آبان ماه برگزار شد حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج آقای آل هاشم امام جمعه محبوب تبریز فرمودند علم تفسیر قرآن کریم به لحاظ این که موضوعش کلام خداست از شریفترین علوم ودانش هاست  و معصومین علیهم السلام فرموده اند : قرآن را بیاموزید که بهترین سخن است ودر بارۀ آن تفکّر نمایید که  بهار قلب هاست  .
نماینده مقام معظم رهبری در استان ضمن تقدیر از برگزار کنندگان همایش  توصیه فرمودند هرچند بعد انقلاب اسلامی کارهای خوبی در مورد علوم قرآنی وتفسیر انجام گرفته است ولی این موضوعات هنوز جایگاه والای خود را در جامعه پیدا نکرده است و نیازبه کارهای علمی فراونی دارد واین همایش ها می تواند فضای جامعه را قرآنی نماید .
ایشان ضمن تجلیل ازمقام علمی وتفسیری آیت الله سید محمد حسین طباطبایی مولف تفسیر بی نظیر المیزان، هم زمانی برگزاری این همایش تفسیری با سالگرد رحلت این فیلسوف ومفسر بزرگ جهان اسلام را به فال نیک گرفتند . وتاکید نمودند کارهای علمی وپژوهشی زیادی باید در زمینه قرآن انجام گیرد ولازم است آخرین تحقیقات وپژوهش های قرانی از طریق این همایش ها ورسانه ها  در اختیار عموم مردم به ویژه قرآن دوستان قرار گیرد .
در ابتدای این دیدار حجت الاسلام دکتر احمدوند رئیس دانشکده الهیات ودکتر سجاد محمد فام دبیر همایش گزارشی از مراحل شکل گیری این همایش را ارائه نمودند .