چهارشنبه 15 تير 1401 _ 07 ذو الحجة 1443 _ 6 ژوئیه 2022
تاریخ : سه شنبه 17 خرداد 1401     |     کد : 262

نشست انجمن علمی فلسفه دین ایران

گزارش نشست انجمن علمی فلسفه دین ایران در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

اولین نشست از سلسله‌نشست‌های انجمن دین ایران با همکاری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان به‌صورت مجازی در روز چهارشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۱ از ساعت ۹ تا ۱۳ برگزار شد.
انجمن علمی فلسفه دین ایران در سال ۱۴۰۱ سلسله‌نشست‌هایی را با همکاری دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار می‌نماید. اولین نشست از این مجموعه با همکاری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان به‌صورت مجازی در روز چهارشنبه ۴ خرداد ۱۴۰۱ از ساعت ۹ تا ۱۳ برگزار شد. عنوان سخنرانی و نام سخنرانان این نشست در قالب دو جلسۀ زیر عبارتند از:

جلسۀ اول (ساعت ۹ تا ۱۰:۴۵)
جناب آقای دکتر محمد سعیدی‌مهر (دانشگاه تربیت مدرس): دین و اخلاق: رویکرد معرفت‌شناختی به نظریۀ امر الهی و نظریۀ حسن و قبح شرعی

جناب آقای دکتر  منصور ایمان‌پور (دانشگاه شهید مدنی آذربایجان): اینهمانی شخصی در دنیا و آخرت با تکیه بر نظر ملاصدرا

جلسۀ دوم (ساعت ۱۱ تا ۱۲:۴۵)
سرکار خانم دکتر سیده زهرا حسینی (دانشگاه شهید مدنی آذربایجان): الهیات استعاری

جناب آقای دکتر رضا اکبری (دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام)): زندگی پس از مرگ: تفاوت‌های مبنای نظریات مبتنی بر نفس مجرد و نظریۀ برانگیختگی جسم

علاقه مندان می توانند از لینک زیر به مشروح سخنرانی ها به صورت تصویری دسترسی داشته باشند: